“Vi ses på toppen – der hvor stjernerne mødes”

Vi tilbyder lækker mad i fantastiske og unikke omgivelser og med en udsigt der er lidt ud over det sædvanlige.
Kig forbi restaurant Panorama og få en oplevelse.

Spændende mad hele året

Vi vil være garant for vore kunders gode madoplevelser, derfor indgår kvalitet og variation i vores menukoncept.
Vores buffetkoncept bygger på bl.a. på de 4 årstider, der giver god inspiration til sammensætning af menuer.
Ved at følge årstidens skiften vil man opleve den store velsmag og sundhed med alle råvarer.

Forår:
Forår og forsommeren er kendetegnet ved de nye sprøde grøntsager.
De skal behandles nænsomt og vil gøre sig i en sart salat, så som rabarber, artiskokker,asparges, grønne bønner, gulerødder,spinat samt frisk mynte.

Sommer:
Sommeren spænder fra velduftende basilikum til de saftige frugter.
Sommeren er den bedste årstid for alle der holder af friske frugter og bær.
Favoritter som friske jordbær, friske nye tomster, nye kartofler, agurker, ærter, courgetter, hvidløg og krydderurter.

Efterår:
Efterår er den gyldne årstid, hvor det er tid til at forberede sig på de kolde måneder.
Varmende retter med gode krydderier hjælper overgangen til vinter.
F.eks. Gode supper, rodfrugter, græskar, hvidløg og oliven.

Vinter:
Vinter er en herlig årstid med supper og retter, der har simret i timevis med rodfrugter og de kraftige eksemplarer af kålfamilien
Som blomkål, broccoli, fennikel, hvidkål, jordskokker, porrer, selleri, rosenkål, samt frugter som blodappelsin samt sharonfrugt

Panorama
Assign a menu in the Left Menu options.